diumenge, 8 de novembre del 2009

NOVA YORK, 2

Torno a Nova York, perqué no voldría que s'em quedés rès al tinter. Al 2º dia d'estada pel matí, vam anar a Central Park. Em fan fer un retrat al carbó. bona dibuixant encara que m'ha tret una mica més velleta. Vam menjar Hog Dogs. Tipic. Seguirem passejant, i fotografiant llacs, raconets i esquirols, fins que les cames ens van dir pròu. Taxi i cap al Hotel a descansar.Per la tarde ja haabiem decidit d'anar a la estàtua de la Llibertat. Plè de turistes xungos de totes les races i d'incontables nacionalitats. Convergeixen tots en aquest punt.
Les fotos crec que seran maques.A la tornada, vam passar per la Zona 0, que ens aquests moments, es tot plé de grùes inmenses, i focus de llun molt potens. Sorroll i abundant policía arreu. Crec que als EEUU., els ha quedat la por al cos per sempre més. Finalment vam fer cap al barri llatí, farcit sobretot de bons restaurants, i allà vam sopar abundanment.Mes tard a Broodway. a veure i ensumar l'ambient.
al 4ª día tot hi haber vist bastant, marxava entristida per tantes i tantes coses que deixava enrere i que segurament no veuré mai. però contenta d'haver-me deixat seduïr, per una ciutat que havía jutjat mol malament, influenciada per mil pelicules que ens l'han venuda, com un antre, òn el vici, la violencia i els assassinats, són el pà de cada dia.